Hairstyling en verzorging

In onze salon werken we met de hoogwaardige en professionele producten van Redken, Revlon, en Mediceuticals.
 
REDKEN

Redken Haircare
Wat uw haar ook nodig heeft : veerkracht, kleurbescherming, zachtheid of hydratatie, Redken heeft de oplossing. Elke lijn biedt een systeem dat zo ontworpen is, dat er gemakkelijk een behandeling op maat samen te stellen is.

Redken Styling
De stylingproducten van Redken fungeren als tool om de hotste looks van de catwalk te creeren in het alledaagse leven. De verschillende lijnen richten zich op specifieke fashionable looks en haartypes.
Elk redken stylingproduct heeft een cijfer dat staat voor level of control. Hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle het product het haar geeft.
De producten kunnen perfect gemixt worden om de ultieme look te creeren.

REVLON

De kleurproducten van Revlon bieden een breed scala aan mogelijkheden voor alle stylen en wensen. De producten zijn haar en hoofdhuid vriendelijk.

MEDICEUTICALS

Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die haar en hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet agressieve ingredienten en grondstoffen. Hoofdhuid aandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval zijn met de producten van Mediceuticals te behandelen.